המתכון של נחשון • פילה דג מוסר ים פריך במילוי תרד

    בופה No Comments on המתכון של נחשון • פילה דג מוסר ים פריך במילוי תרד
    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השף ערן נחשון מגיש מתכון נפלא לפילה דג מוסר ים פריך במילוי תרד. מתכון משוקע וטעים במיוחד.

     

    מצרכים:

    6 מנות פילה דג מוסר ים במשקל 200-150 גרם ליחידה

    חצי ק"ג עלי תרד שטופים היטב

    1 יח' בצל סגול בינוני קצוץ

    3 שיני שום טרי כתוש

    3 כפות שמן זית

    מלח ופלפל שחור

     

    לציפוי:

    200 גרם שקדים גרוסים

    כף עלי כוסברה קצוצים

    כף עלי פטרוזיליה קצוצים

    חצי כף עלי בזיליקום קצוצים

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס

    4 כפות מיונז

     

    אופן ההכנה:

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

    בסיר עם מים רותחים חולטים את התרד ל-10 שניות, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח.

    מסננים ממי הקרח, סוחטים היטב משאריות המים וקוצצים בעזרת סכין.

    במחבת טפלון מניחים את שמן הזית ומאדים בו את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום

    ולאחר מכן את התרד הקצוץ.

    מתבלים במעט מלח ופלפל שחור, מוציאים מהמחבת ומצננים.

    בעזרת סכין חדה חורצים "כיס" במרכז כל דג וממלאים בתערובת התרד שהתקררה .

    מערבבים את כל מוצרי הציפוי יחד מלבד המיונז בתוך קערה רחבה (יש לשים לב לכמות המלח והפלפל ולהתחשב בתיבול שנמצא כבר במלית).

    מניחים את המיונז על גבי צלחת שטוחה ומצפים את הדגים מעל הכיוונים. מעבירים לקערה של הציפוי ומהדקים היטב את הדג תוך כדי כיסוי מושלם.

    מניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-13 דקות בערך (תלוי בעובי הדגים).

    מגישים לצד מיני פלפלונים בתחמיץ.

    בתיאבון

     

     

    רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי

    רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..

    באנר בופה (1)

    חייגו: 03-7580060

    תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL



    0 תגובות